Poziv na susret dionika u procesu približavanja visokoškolskog obrazovanja i gospodarstva

Zaklada Znanje na djelu i Veleučilište VERN’, projektni partneri EUD-LAB projekta, pozivaju Vas na susret dionika u procesu približavanja visokoškolskog obrazovanja i gospodarstva: studenata, gospodarstvenika, visokoškolskih djelatnika i kreatora politika.

Srijeda, 18. travnja 2018.
9:00 – 13:00 h
EDU-LAB: šansa za mlade ljude

U prostorijama Veleučilišta VERN’
Iblerov trg 10, 2. kat

Želja nam je potaknuti razgovore između ljudi koji su i do sada uspijevali naći načine da studentima približe svijet rada i promovirati i razvijati dobru praksu.

Kao uvod, odabrali smo dva inspirativna primjera, koje će Vam kroz kratke prezentacije predstaviti njihovi glavni nositelji. Glavnina susreta bit će posvećena facilitiranim razgovorima  sudionika, u maniri café-a. Sudionici će u malim grupama razgovarati o mogućnostima suradnje visokog školstva i gospodarstva.

Molimo Vas da svoj susret potvrdite registracijom najkasnije do 16. travnja 2018.

Program susreta pronađite ovdje: Program EDU-LAB susreta

Nadamo se Vašem interesu, angažmanu, te doprinosu razumijevanju postojećih i otvaranju novih modela suradnje među sudionicima i šire.

Hrvatski partneri EDU-LAB projekta
Zaklada Znanje na djelu i Veleučilište VERN

 

Povezano…

Probudi svoj poziv

Probudi svoj poziv

Zaklada Znanje na djelu sudjeluje u programu Erasmus+ kroz WAKE UP YOUR VOCATION, projekt koji uključuje više od 30 edukativnih centara, 600 mladih, roditelja te javnih i privatnih subjekata kako bi smanjili jaz između obrazovnog sustava i tržišta rada i olakšali...

Održan StartNet sastanak u Zagrebu

Održan StartNet sastanak u Zagrebu

Od 23. do 25. ožujka 2022. godine partneri StartNet Europe mogli su se sastati uživo po prvi put u više od dvije godine. U Zagrebu je organiziran šesti StartNet Europe Network sastanak na kojemu su sudjelovali partneri iz Austrije (), Belgije (Tracé Brussels),...