Održan StartNet sastanak u Zagrebu

tra 12, 2022 | Vijesti

Group-pic_Zagreb

Od 23. do 25. ožujka 2022. godine partneri StartNet Europe mogli su se sastati uživo po prvi put u više od dvije godine. U Zagrebu je organiziran šesti StartNet Europe Network sastanak na kojemu su sudjelovali partneri iz Austrije (), Belgije (Tracé Brussels), Francuske (Apprentis d’Auteuil), Italije (Alfa Liguria), Njemačke (Stadt Mannheim), Hrvatske (Stiftung Wissen am Werk / Znanje na Djelu), Litve (Viko/LIBA), Sjeverne Makedonije (ARNO STAYnet), i Španjolske (Fundación Santa María la Real).

Sastanak je pružio priliku za bolje upoznavanje i istraživanje mogućnosti novih projektnih prijava. Program je započeo projektnom galerijom, koja je omogućila svim organizacijama da predstave sebe i svoje vodeće projekte i inicijative. Sljedeći dan održana je sesija posvećena predstavljanju novih projektnih ideja i istraživanju potencijalnih novih partnerstava.

Zaklada Znanje na djelu/ Wissen am Werk, kao lokalni sudomaćin, predstavila je rad zaklade, vodeće projekte u domeni stažiranja i mentorstva te podijelila iskustva o programima digitalne orijentacije i građanskom odgoju i obrazovanju.