ZAVRŠENA DRUGA SEZONA KARIJEROTEKE
Završena druga sezona Karijeroteke

U prosincu smo završili drugu sezonu našeg najpopularnijeg projekta – Karijeroteke. Vodili smo zanimljive razgovore s ljudima iz različitih sektora i ispitivali smo ih pitanja o njihovim karijerama koja su bitna učenicima.

Jako nam je drago da nismo, radi pandemije, morali ugasiti sve aktivnosti povezivanja svijeta rada i obrazovanja te da su mladi i dalje mogli kontinuirano dobivati uvid u moguće karijere u Hrvatskoj“, izjavila je Vera Pfaff, voditeljica projekta Znanja na djelu te dodala: „Ipak, u 2022. godini već planiramo povratak programa uživo“.

Slijedi popis ljudi koji su gostovali kod nas:

 

Robert Knjaz – Novinar, režiser, producent

Dejan Nemčić – Nastavnik geografije

Gabrijela Ivanov – Društvena poduzetnica

Nika Brkljača Bottegaro – Doktorica veterinarske medicine

Marko Purić – Inženjer mehatronike

Leo Štefan – Medicinski kemičar

Matija Andrašević – Poljoprivrednik

Darija Vranešić Bender – Nutricionistica

Jakov Mihaljević – Direktor razvoja u INA d.d.

 

Ako Vas zanimaju ovi profesionalci ili njihova zanimanja, možete pogledati videe na našoj web stranici u Karijero-videoteci. Iduća sezona Karijeroteke započinje u listopadu, a do tada pratite našu web stranicu i društvene mreže kako bi ostali u toku s našim aktivnostima!

Povezano…

Probudi svoj poziv

Probudi svoj poziv

Zaklada Znanje na djelu sudjeluje u programu Erasmus+ kroz WAKE UP YOUR VOCATION, projekt koji uključuje više od 30 edukativnih centara, 600 mladih, roditelja te javnih i privatnih subjekata kako bi smanjili jaz između obrazovnog sustava i tržišta rada i olakšali...

Održan StartNet sastanak u Zagrebu

Održan StartNet sastanak u Zagrebu

Od 23. do 25. ožujka 2022. godine partneri StartNet Europe mogli su se sastati uživo po prvi put u više od dvije godine. U Zagrebu je organiziran šesti StartNet Europe Network sastanak na kojemu su sudjelovali partneri iz Austrije (), Belgije (Tracé Brussels),...