UPOZNAJTE NANOBIT

lis 23, 2020 | Vijesti

U četvrtak 29. listopada u 17:00 sati nastavljamo s KARIJEROTEKOM, serijom on-line razgovora s profesionalcima iz različitih industrija i područja. Učenici diljem Hrvatske moći će upoznati „cool ljude koji rade cool poslove“ bez obzira gdje žive. Moći će se uključiti u razgovore i čuti kako znanstvenici, poduzetnici, pisci, liječnici ili poljoprivrednici odgovaraju na pitanja poput:

„Koji je najzanimljiviji aspekt Vašeg rada? Kako se razvijala Vaša karijera? Koje su vještine ključne u Vašem poslu? Kakav biste savjet dali 16-godišnjem sebi?“

Naša sugovornica je ovoga puta Marta Kunić iz Nanobita, tvrtke koju su osnovala dvojica ambicioznih i kreativnih programera 2008. godine, a danas broji više od 100 zaposlenika koji su svi stručnjaci u svojem području. Zajednički im je cilj – kreirati najzabavnije mobilne igre.

Marta je u Nanobitu već 4 godine od čega je zadnjih godinu dana na poziciji senior programera. Radila je na mnogim Nanobitovim uspješnim igrama kao što su Hollywood Story i My Story. U slobodno vrijeme voli plesati, čitati knjige i peći kolače.

Zahvaljujemo se zakladi Erste Stiftung iz Beča i Zagrebačkim otpadnim vodama što su prepoznali i financijski poduprijeli projekt KARIJEROTEKE.