ZND radi pecha kucha prezentaciju Karijeroteke – Pridruži nam se!

lis 22, 2020 | Vijesti

NECE – Networking European Citizenship Education  je platforma Europskih inicijativa građanskog odgoja i obrazovanja. Pokrenuta je od agencije Bundeszentrale für Politische Bildung te dodatnih sedam partnera iz Europskih zemalja prije više od deset godina. Dr. Caroline Hornstein Tomić, predsjednica Upravnog odbora ZND’a, ujedno je i član Savjetodavnog odbora NECE platforme.

NECE je međunarodno, neinstitucionalno i otvoreno društvo dionika i praktikanata formalnog i neformalnog obrazovanja iz područja građanskog obrazovanja. NECE stvara forum za ravnopravnu debatu i razgovor te razmjenu znanja. NECE pronalazi političke i društvene trendove koji utječu na obrazovanje te razvija odgovore kako ih staviti u praksu. NECE je također i poveznica zagovaračke snage na nacionalnoj, europskoj i međunarodnoj razini.

Zanimljiva online manifestacija NECE CAMPUS održava se od kolovoza do listopada 2020. U četvrtak, 22. listopada u 13.15. članovi ZND-a ne njemu će predstaviti program KARIJEROTEKA i to u živahnom formatu pecha kucha. Emitiranje uživo ide preko NECE facebook stranice: https://www.facebook.com/NECE.network

Pridruži nam se!