Skok u budućnost

Nova interaktivna radionica u okviru programa POGLEDAJ.PROBAJ.DOŽIVI. [Vidi kako se to radi!]

“Sve što smo naučili jako mi je korisno i jako primjenjivo.” (L. Kovač, 17)

Kroz razne vježbe i aktivnosti, upoznajemo se s trendovima na globalnom tržištu rada, definiramo svoje vještine i talente te otkrivamo kakav bi posao voljeli raditi.
Procjenjujemo svoje životopise, prolazimo kroz intervjue za posao ili stipendije i učimo kako se prezentirati kao samosvjesni i kreativni pojedinci koji su spremni s entuzijazmom kročiti na tržište rada.

Radionicu vodi iskusna HR manadžerica i trenerica koja je u svom profesionalnom životu sudjelovala u preko stotinu razgovora za posao i s veseljem dijeli svoje znanje i iskustvo s mladima.

“Najviše su mi se svidjelo kad smo vježbali intervju za posao.” (P. Bilić, 17)

Više informacija: info@znanjenadjelu.hr

Povezano…

Probudi svoj poziv

Probudi svoj poziv

Zaklada Znanje na djelu sudjeluje u programu Erasmus+ kroz WAKE UP YOUR VOCATION, projekt koji uključuje više od 30 edukativnih centara, 600 mladih, roditelja te javnih i privatnih subjekata kako bi smanjili jaz između obrazovnog sustava i tržišta rada i olakšali...

Održan StartNet sastanak u Zagrebu

Održan StartNet sastanak u Zagrebu

Od 23. do 25. ožujka 2022. godine partneri StartNet Europe mogli su se sastati uživo po prvi put u više od dvije godine. U Zagrebu je organiziran šesti StartNet Europe Network sastanak na kojemu su sudjelovali partneri iz Austrije (), Belgije (Tracé Brussels),...