Prijave za program mini prakse su u tijeku

velj 18, 2017 | Vijesti

POGLEDAJ. PROBAJ. DOŽIVI. Ove godine će oko 60 učenika trećih razreda srednjih škola imat priliku provesti dva dana na praksi u brojnim tvrtkama i institucijama.

Prijave traju do 05. ožujka [info@znanjenadjelu.hr]. Zainteresirani učenici će, nakon prijave, pripremiti životopis i esej ili prezentaciju. Slijedeći korak je razgovor s dobronamjernom komisijom, od učenika očekujemo da nas uvjere da su radoznali, otvoreni, puni pitanja i spremni na nova iskustva. Mi ćemo naći tvrtku ili instituciju u kojoj će to moći i dokazati.

Studentica medicine Marija G., tada maturantica, osvrnula se na svoje prošlogodišnje iskustvo u istraživanju svijet rada:

“Sretna sam da sam imala ovu priliku, to mi je zbilja pomoglo. Nakon ta dva dana bila sam jako umorna ali i jako motvirana, i to je bilo odlično. Praksa je učvstila moj interes za medicinu i bila sam sigurna da je to pravi poziv za mene i da to želim studirati.”

Uspješno dovršen projekt Transition Dialogue 2019-2022

Uspješno dovršen projekt Transition Dialogue 2019-2022

Na skupu stručnjaka i predstavnika medija u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa 23. studenoga 2022. predstavljeni su rezultati međunarodnog projekta Transition Dialogue 2019-2022 – Dealing with change in democratic ways. Projekt je započeo mapiranjem načina na...