Prijave za program mini prakse su u tijeku

POGLEDAJ. PROBAJ. DOŽIVI. Ove godine će oko 60 učenika trećih razreda srednjih škola imat priliku provesti dva dana na praksi u brojnim tvrtkama i institucijama.

Prijave traju do 05. ožujka [info@znanjenadjelu.hr]. Zainteresirani učenici će, nakon prijave, pripremiti životopis i esej ili prezentaciju. Slijedeći korak je razgovor s dobronamjernom komisijom, od učenika očekujemo da nas uvjere da su radoznali, otvoreni, puni pitanja i spremni na nova iskustva. Mi ćemo naći tvrtku ili instituciju u kojoj će to moći i dokazati.

Studentica medicine Marija G., tada maturantica, osvrnula se na svoje prošlogodišnje iskustvo u istraživanju svijet rada:

“Sretna sam da sam imala ovu priliku, to mi je zbilja pomoglo. Nakon ta dva dana bila sam jako umorna ali i jako motvirana, i to je bilo odlično. Praksa je učvstila moj interes za medicinu i bila sam sigurna da je to pravi poziv za mene i da to želim studirati.”

Povezano…

Probudi svoj poziv

Probudi svoj poziv

Zaklada Znanje na djelu sudjeluje u programu Erasmus+ kroz WAKE UP YOUR VOCATION, projekt koji uključuje više od 30 edukativnih centara, 600 mladih, roditelja te javnih i privatnih subjekata kako bi smanjili jaz između obrazovnog sustava i tržišta rada i olakšali...

Održan StartNet sastanak u Zagrebu

Održan StartNet sastanak u Zagrebu

Od 23. do 25. ožujka 2022. godine partneri StartNet Europe mogli su se sastati uživo po prvi put u više od dvije godine. U Zagrebu je organiziran šesti StartNet Europe Network sastanak na kojemu su sudjelovali partneri iz Austrije (), Belgije (Tracé Brussels),...