Krenula nova sezona Karijeroteke

ruj 27, 2021 | Karijeroteka, Vijesti

U četvrtak, 23. rujna 2021. godine, krenula je nova sezona KARIJEROTEKE. Premisa programa je ostala ista, govornici se pitaju pitanja poput Koji je najzanimljiviji aspekt Vašeg rada? Kako se razvijala Vaša karijera? Koje su vještine ključne u Vašem poslu? Kakav biste savjet dali 16-godišnjem sebi?“ kako bi mladi ljudi koji prate program dobili uvid u razne vrsta poslova i karijera. Ovu sezonu smo primijenili i jednu novu stvar, a to je da osim predavanja na Zoom-u, predavanja se također i prenose uživo na Facebook-u.

Prvi gost Karijeroteke je bio Robert Knjaz – TV voditelj, autor, redatelj i glumac. Karijeroteku vodi Matina Tenžera, televizijska novinarka, koja ga je ispitivala o njegovom djetinjstvu, obrazovanju, ali ponajviše o njegovoj karijeri u svijetu medija. Ako ste ipak propustili ovo predavanje, držite oko na našoj webstranici jer će u najkraćem roku će biti postavljeno tamo.

Iduće predavanje je 30. rujna 2021. godine kada nam u goste dolazi naj-nastavnik Dejan Nemčić, koji će nam pričati kako se postaje nastavnik.